Verzenden & retourneren

Verzenden

Snelle verzending
We proberen je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. De bestellingen voor 15.00 uur tijdens werkdagen, worden dezelfde dag verstuurd via PostNL. 

We gaan zorgvuldig om met het in ontvangst nemen en de uitvoering van bestellingen van producten. Als plaats van levering geldt het adres dat je aan ons kenbaar hebt gemaakt. Zoals in artikel 4 van de algemene voorwaarden is vermeld, zullen wij geaccepteerde bestellingen zo snel leveren als mogelijk is, tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Als de bezorging vertraging ondervindt, of als een bestelling niet of maar gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je hiervan zo snel mogelijk bericht. Bekijk voor overige bepalingen de algemene voorwaarden op onze website.

Retourneren

Retourneren
Klanten van Kekke-camerariem.nl hebben wettelijk gezien 14 werkdagen de tijd om op een bestelling terug te komen. Mocht je reeds betaald hebben, maar mocht het product nog niet zijn verstuurd, dan krijg je het volledig overgemaakte bedrag terug gestort op je bank- of girorekening. Wanneer het product reeds verstuurd is, kun je dit op eigen kosten retour zenden. De verzendkosten van het terugsturen van het desbetreffende product zijn voor de klant.

Je bestelling kun je retour sturen naar:

Kekke camerariem
Heufkens 120, 5403 LN, Uden